AL - MK - EN
aktivitetet e fundit
foto galeria
foto galeria
foto galeria
video galeria
disa fjalë rreth nesh
Kush jemi ne

Eko-Natyra është shoqatë jo qeveritare, jopolitike, jo fitim prurëse, që për qëllim kemi promovimin dhe realizimin e programit që mbështet zhvillimin dhe ruatjen e ambientit të pastër jetësorë.

Jemi një grup entuziastësh të pakënaqur me situatën në të cilën ndodhet "nëna natyrë", me një vullnet të arsyeshëm që me aktivitetin dhe punën tonë në teren, të bëjmë ndryshimin e gjendjes egzistuese, në lëmin e rruajtjes së ambientit jetësorë.

Këtë themi me mburje se ka mjaft efekte poziti...
disa fjalë rreth nesh
Kush jemi ne

Eko-Natyra është shoqatë jo qeveritare, jopolitike, jo fitim prurëse, që për qëllim kemi promovimin dhe realizimin e programit që mbështet zhvillimin dhe ruatjen e ambientit të pastër jetësorë.

Jemi një grup entuziastësh të pakënaqur me situatën në të cilën ndodhet "nëna natyrë", me një vullnet të arsyeshëm që me aktivitetin dhe punën tonë në teren, të bëjmë ndryshimin e gjendjes egzistuese, në lëmin e rruajtjes së ambientit jetësorë.

Këtë themi me mburje se ka mjaft efekte poziti...
disa fjalë rreth nesh
Kush jemi ne

Eko-Natyra është shoqatë jo qeveritare, jopolitike, jo fitim prurëse, që për qëllim kemi promovimin dhe realizimin e programit që mbështet zhvillimin dhe ruatjen e ambientit të pastër jetësorë.

Jemi një grup entuziastësh të pakënaqur me situatën në të cilën ndodhet "nëna natyrë", me një vullnet të arsyeshëm që me aktivitetin dhe punën tonë në teren, të bëjmë ndryshimin e gjendjes egzistuese, në lëmin e rruajtjes së ambientit jetësorë.

Këtë themi me mburje se ka mjaft efekte poziti...
Mirënjohjet
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © Eko Natyra 2009
Developed by: Just5 Studio