AL - MK - EN
Aktivitetet
Partneritet me TRT (Televizioni shtetëror Turk)-Dokumentar për Bjeshkët e Sharrit
Prej 10-prill deri me 20 prill 2013 një ekip nga TRT (Televizioni shtetëror Turk)-qëndroi në Tetovë me qëllim që të realizon një film dokumentar për Malin Sharr.
-Ekipi i TRT ishte në përbërje Xhanani-regjisorja
-Çoshkun Eltekin Skenarist
-Tolga Barbaros- Kameraman
Stafi i "Eko-Natyrës" kishte kënaqësinë që të jenë bashkpuntorë të këtij ekipi në realizimin e këtij dokumentari.
Ishte një respekt i veçantë për ne sepse pjesë e këtij dokumentari do të jenë edhe inçizimet e "Eko-Natyrës" për Florën,Faunën dhe atraksionet në Malin Sharr
Mirënjohjet
Webfaqen e ndihmuan
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © Eko Natyra 2009
Developed by: Just5 Studio