AL - MK - EN
Aktivitetet
Edhe një krua në shërbim të bagëtisë dhe kalimtarëve të rastit në rrugën Kodra e diellit -Leshnicë
Shoqata ekologjike "Eko-Natyra" Tetovë në vazhdën e aktiviteteve të saj realizoi projektin e rradhës : "Edhe një krua në rrugën Kodra e diellit-Leshnicë, në shërbim të bagëtisë dhe kalimtarëve të rastit".

Projekti u realizua nga aktivistët e Eko-Natyrës dhe u ndihmua nga Pizeria "LURA" dhe Mishtore "EDHI".

Këto janë hapa të vogël por që nxitin qëllimin tonë primar "Sharri destinacion ekonomik,ekologjik dhe turistik !!!
Mirënjohjet
Webfaqen e ndihmuan
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © Eko Natyra 2009
Developed by: Just5 Studio