AL - MK - EN
Aktivitetet
Ekspozitë me fotografi dhe piktura me motive nga Bjeshkët e Sharrit në "Takimi veror i Shipkovicasve"
Në manifestimin "Takimi veror i Shipkovicasve" të mbajtur me 3 gusht 2014 u relizua një program i mrekullueshëm kulturo artstik nga SHKA "Rexhep Voka" dhe banorët Shipkovicas nga Diaspora.
Pjesë e manifestimit ishte edhe promovimi i disa titujve shkencor dhe poetik nga autor nga Shipkovica,dhe një ekspozitë me piktura me motive Sharri nga piktorët Enver Selimi,Burim Ajdini dhe Abdi Bajrami.Pjesë e këtij manifestimi ishte edhe Ekspozita ne fotografive me motive nga Sharri të Shoqatës ekologjike "Eko-Natyra".Ishin të ekspozuara 20 fotografi dhe dy banerë me koloritin e shumëllojshëm të Sharrit.Ekspozita ngjalli kërshërinë e vizitorëve të shumtë.Shfrytëzojmë rastin ti falemderojmë organizatorët e manifestimit që na ftuan në këtë eveniment.
Shpresojmë se do të kënaqeni me fotografitë e mëposhtme...
Mirënjohjet
Webfaqen e ndihmuan
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © Eko Natyra 2009
Developed by: Just5 Studio