AL - MK - EN
Aktivitetet
Edhe ne jemi Europë-Aksioni ekologjik "Për një Sharr më të pastër
Klubi ekologjik pranë Sh.f.Rexhep Voka Shipkovicë,OJQ "Eko-Natyra",NPK Tetova,Sektori për veprimtari publike Tetovë dhe Restoranti Parajsa e Sharrit-e shënuan ditën e Europës me aksionin ekologjik të titulluar : " Edhe ne jemi Europë "-mundohemi "Për një Sharr më të pastër",duke pastruar vendin pikniqet Promka,Lendina e Ambasadorëve (Gjurri i sidollit).Neve missionin tonë qytetar e përcollëm: "Sharri nuk mbrohet duke pastruar vetëm një ditë,por ai mbrohet duke mos e ndotur !!! "
Shpresojmë se ky aktivitet do të ngrejë vetdijen mjedisore dhe do të zgjojë institucionet përkatse nga letargjia e stërzgjatur...
Mirënjohjet
Webfaqen e ndihmuan
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © Eko Natyra 2009
Developed by: Just5 Studio