AL - MK - EN
Aktivitetet
"Edhe ne jemi Evropë"-2019
Me aksionin ekologjik OJQ "Eko-Natyra",Klubi ekologjik i ShF "Rexhep Voka " Shipkovicë,NPK Tetova,Sektori për veprimtari publike pranë Komunës së Tetovës e shënuan Ditën ndërkombëtare 9-majin Ditën e Europës.
Aksioni kishte qëllim sanimin e gjendjes me mbeturinat e lëna në ambientet publike pas festave të 1 majit,fushatë sensibilizuese për ngritjen e vetdijes mjedisore,bashkpunimi me institucionet publike NPK Tetova dhe kuvendin komunal.
Falenderime të veçanta për nxënësit pjesmarës,NPK Tetova Tetovë (Drejtorin Xhelal Ceka) të cilët u angazhuan jashtzakonisht shumë,dhe këto vend pikniqe i furnizuan me kontejnerë të mëdhenj dhe u zotuan që njëherë në javë ti bartin këto mbeturina.
Falenderim të madh për TV KLAN Maqedoni që në vazhdë i përcjell aktivitetet tona.
Një mirnjohje të veçantë për Z.Ahmed Qazimi i cili gjithmonë është pjesë e këtyre eventeve.
Mirënjohjet
Webfaqen e ndihmuan
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © Eko Natyra 2009
Developed by: Just5 Studio