AL - MK - EN
Aktivitetet
Promovimi i filmit dokumentar "Perlat e fshehura të Sharrit "
Promovimi i filmit dokumentar "Perlat e fshehura të Sharrit "
OJQ "EKO-NATYRA" Promovon filmin dokumentar "Perlat e fshehura të Sharrit "
Projekt nga programi STEP për promovimin e turizmit bashkëkohor.
Promovimi u bë në Parkun e restorantit Parajsa e Sharrit.
Projektit STEP-Projekt për avancimin e turizmit bashkëkohor,Program i Unionit Evropian për bashkpunim ndërkufitar.Partner të projektit janë Metamorfozis-Fondacioni për internet dhe shoqëri,Qendra për rregjionin planor të Pollogut dhe Këshilli i Qarkut të Elbasanit.
Mirënjohjet
Webfaqen e ndihmuan
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © Eko Natyra 2009
Developed by: Just5 Studio