AL - MK - EN
Aktivitetet
Mirënjohjet dhe diplomat e Eko-Natyrës
Eko-Natyra gjatë aktivitetit të vet është fituese e këtyre shpërblimeve:

"A e din sa je i gjelbërt"-Ministria e ambientit jetësor dhe planifikim hapsinor e Republikës së Maqedonisë.

-Çmimi "SYRI I SHQIPONJËS"-Imazh& Video (Video material me bukuritë e Sharrit)


Vendin e dytë "Për ruajtjen e trashëgimisë Natyrore" (Ushqim për Thëllëzat e malit në Bjeshkët e Sharrit).
Mirënjohjet
Webfaqen e ndihmuan
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © Eko Natyra 2009
Developed by: Just5 Studio