AL - MK - EN
Projektet
 • Projektet
  Projektet

  Cilat projekte i kemi realizuar

  • Apeli për ruatjen e pyjeve në vitin 2002 në bashkpunim me OSCE .
  • Krypja e dhive të egra-2002 .

  • Rregullimi i vendpiknikut te Livadhi i Çikës (ezerishte) Çeshme publike

  • Ushqimi i thëllëzave gorure në Pallçisht të epërm 10 vjet rradhazi me vetkontributin e anëtarëve të shoqatës

  • Rregullimi i vend-piknikut Promka-çeshmë, shporta për mbeturinat, tavolina prej druri, tabllo për ruatjen e ambientit.

  • Pyllzimi me pisha të bardha të vendeve të xhveshura.

  • Prej deponisë së egër eko-park.

  • Mundësitë për valorizimin ekologjik dhe ekonomik të Sharrit.

  • Eko-kampi veror Sharri-2008.

  • Peshkëzimi i liqeneve dhe lumejve të Sharrit me troftë autoktone.

  • Promovimi i eko-turizmit në Sharr dhe perspektiva e të rrinjëve.

  • Projekti Tandem 1( CREET-Francë).

  . Projekti Tandem 2( CREET-Francë).

  . Projekt "Revitalizimi i vend pikniqeve në Malin Sharr" i përkrahur nga Ambasada e Zvicrës
  . Projekt :Promovimi i bukurive natyrore dhe kulturore në Malin Sharr : "Lëndina e Ambasadorëve"
  * Projekt:Film dokumentar për Malin Sharr me TRT (Televizioni shtetëror turk)
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © Eko Natyra 2009
Developed by: Just5 Studio