AL - MK - EN
Активности
Уште една јавна чешма на Шара (патот П.шапка-Лешница) во служба на сточарството и случајните минувачи
Еколошкото здружение „Еко-Натура„ Тетово во склоп на своите програмски активности деновиве го реализираше проектот :„Уште една јавна чешма во Шарпланина-патот Попова шапка-Лешница„.

Проектот е реализиран од страна на активистите на “Еко-Натура„ а беше подржан од Пизериа „ЛУРА„ и Месарницата „Едхи„ на кои им много им се заблагодаруваме.

Ова е еден мал чекор за нашата единствена цел „Шарпланина:економска ,еколошка и туристичка дестинациа„
Признанија
Вебстраната ја помогнаа
Сите права се задржани © Еко Натура 2009
Developed by: Just5 Studio