AL - MK - EN
Активности
Еколошка акциа „ЗА ПОЧИСТА ШАРА„
Еколошкот здружение „ЕКО_НАТУРА„ и еколошката секциа при О:У. „Реџеп Вока„ Шипковица на 18 октомври во излетничките места Долина на Амбасадорите (Сидол) и Промка и во локаните улици низ подшарпланинските села организирале еколочка акциа за чистење и уредување на горенаведените локалитети.Акциата бече многу успешно реализирана ,учениците и младинците работеа,се дружеа и на крајот на акциата организираа спортски напревари по одбојка.Воедно голема благодарност до ЈКП Тетово која целата година го подигаше сметот од излетничките места.
Признанија
Вебстраната ја помогнаа
Сите права се задржани © Еко Натура 2009
Developed by: Just5 Studio