AL - MK - EN
Активности
Донациа од Медтроник (глобален лидер за медицинска опрема)за Еко-Натзра
Медтромик (глобален лидер за медицинска опрема) му донираше на Е.Д „ЕКО-НАТУРА„ Тетово пет Лаптоп комјутери.
Ова е голема почит за нас како организациа и ќе не потикне за да продолжуваме и понатаму во нашата мисиа и визиа.
Уште еднаш : Благодариме,Faleminderit,Thank you,Merci,Dankeschon MEDTRONIK
Признанија
Вебстраната ја помогнаа
Сите права се задржани © Еко Натура 2009
Developed by: Just5 Studio